Januar – Resultat og Referat

Den samlede stilling for FilmQuiz i januar viser meget tydeligt, at der var tale om en svær quiz.

Vi var 153 deltagere fordelt på 34 hold. Der var 88 mulige point, hvilket giver en svar-procent for vinder-holdet på 84. Vores interne mål for quizzen er, at vinderholdets svar-procent ligger på 80, og derfor kunne det se ud som om, at quizzen har været let, men sammenligner man med holdet, der kom på 2.-pladsen, så er svar-procenten nede på 72, og det bedste hold udenfor top 5 ligger på 60 procent rigtige svar – hvilket betyder, at quizzen hører til i den svære ende.

Skål Christian Bonghår 74
Fire mand ser rødt 64
Captain Needa’s Crew 61
Lakridsjagt i Aldi 57
Spaced 56
Winter’s Boner er et nederen navn 52
The Lost Marvels 51
E. T. The Extra Testicle 50
The Snake Plissken Posse 50
Morning Glory for Black Swans Brown Bunny 49
Tung Flugt 49
De Romatiske Polanskier præsenterer: Winter’s Boner 48
Det grønne hårnet – Jens fandt på det 2 dage før premieren – I 3D 48
Sprechen Sie Talk 48
Oxens Diciple 45
Danser med John Barry 44
Det grønne hårnet – Dem der fandt på det først 44
The Dickless Chicks – One Chick Down 44
Green Horny Cato in 3D 41
Guldregn 2 – Bladder Splatter 40
Mr. Mainstream and the Jet-Duffed LOL-Cats 38
DVD-Tilbud 37
Titty Titty Bang Bang 37
Killer Klovn & den Blodrøde Ælling 36
Tølløse Filmentusiaster 35
The Extra Green Horny Swans 34
True tit 34
Krabbe rørt med citronmayonaise på grillet brød 32
Mother 31
De noget-sløsede 30
Team Robocop 29
Winter’s Boner (Breaking the winds) 27
Sällskabsresan 17
Rasmilie 13

Der er foretaget nogle justeringer, da vi gennemgik svarene. Det gav ikke nogle store udsving, og berørte ingen af de 3 øverste hold, men der er måske et par hold, der har byttet plads i deres indbyrdes opgør.

Hvis man kigger nærmere på tallene for de enkelte runder, så er der et par præstationer, der skiller sig ud. Først og fremmest, så endte vinderholdet med at ‘vinde’ 4 ud af 5 runder. Den første runde endte uafgjort med ‘Tung Flugt’ (8 point til begge hold). I anden runde, som var billedrunden med filmplakater, klarede de som eneste hold med 10 point (100%).

I fjerde runde, var det 2 andre hold, der fik lov til at boltre sig med 100% rigtige: ‘The Snake Plissken Posse’ og ‘The Dickless Chicks’. Det kan åbenbart betale sig at have været lidt småforelsket i Johnny Depp, som var hovedperson i månedens lydrunde.

Og så er det på tide at præsentere begrebet ‘en solo’. En solo opnås, når et hold er det eneste, der har det rigtige svar på et spørgsmål. Det sker sjældent, og reaktionerne på en solo varierer fra land til land. I England bebrejder man quizmasteren, at han har skrevet et spørgsmål, som kun kan besvares af ét hold. I Belgien kan man omvendt opleve, at folk rejser sig, og klapper af det hold/den quizzer, der besad den unikke viden. De 2 ting behøver nu ikke at udelukke hinanden, så der er grund til at rose ‘Mother’ for deres unikke besvarelse, samtidig med at quizmaster skriver sig bag øret, at der nok skal gå lidt tid før det næste Gillian Anderson-spørgsmål.

Skal vi bruge statistikken meget positivt, så kan ‘Rasmilie’ glæde sig over, at de faktisk kun var det dårligste hold i den sidste runde. Stadigvæk en fin præstation af det hold, der formentlig er det yngste nogensinde – og så var de kun 2 deltagere. Vi håber at se jer igen.

For første gang i lang tid, så lod vi holdnavne være holdnavne, og undlod at gøre noget ud af konkurrencen på det punkt. Ikke fordi, vi ikke synes det er sjovt at høre jeres holdnavne, for det kan det være… Men vi synes sgu’ der er langt imellem guldkornene;)

Denne måned blev pointen illustreret flot, da 2 hold havde valgt at kalde ‘Det Grønne Hårnet’, og 3 hold hed ‘Winter’s Boner’ (i en eller anden afskygning).

Vi ved, at I rejser jer igen, og at der kommer til at være mange flere gode holdnavne, og når det sker, så står vi parate med en strive fadøl.

Og forresten, så var aftenens humoristiske højdepunkt, da Søren Frellesen sagde ‘Hvorfor?’! Det var sat’me sjovt. Man skulle sgu’ nok have været der…

This entry was posted in Resultat. Bookmark the permalink.

Facebook kommentarer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>